Prima voor weinig!
Niks anders dan complimenten voor deze maatschappij. Niet alleen een keurige en vrij makkelijke online boeking en afhandeling (tegen zeer scherpe prijzen!= 50 euro voor een retourtje inclusief taxes!). Keurig op tijd, aardig en vriendelijk personeel, keurige vlucht (en vluchtinformatie vanuit de cockpit).... kortom... ik kan me niet voorstellen waarom ik veel meer geld zou uit geven aan een maatschappij als bijvoorbeeld KLM waar ik veel meer betaal, arrogant personeel voorgeschoteld krijg en hooguit (zoals uit andere ervaringen blijkt) een sompig cake-je voorgeschoteld krijg als flight-snack....

Zolang budget-carriers als Easyjet zo scherp kunnen blijven qua prijs en dezelfde keurige service blijven leveren ben ik bang dat maatschappijen als KLM en British Airways het zeer moeilijk krijgen op de korte vluchten naar o.a. Londen, vanaf Amsterdam.
Share |
Reageren op dit artikel? Klik hier
Reacties worden voor plaatsing gescreened door onze redactie. Alleen relevante reacties en reacties afkomstig van een werkend emailadres worden geplaatst. Met het inzenden van een reactie gaat u akkoord met plaatsing. Plaatsing kan even duren en u ontvangt geen melding van plaatsing. Reacties worden bij (onderaan) de betreffende ervaring geplaatst.
Auteur
Marty
Ingezonden datum
niet bekend
Ervaring is
positive
Datum ervaring
07/11/2002
Vluchtnummer
EZY
Vliegtuigtype
Boeing 737
Eerste keer met deze maatschappij?
yes
Vertrokken van
Schiphol, Amsterdam, Nederland
Bestemming
Gatwick, Londen, Engeland